Skip to content

Kouwe kant

In het jaar 2005 is “De Kouwe Kant” opgericht, nadat de Krabberdonkse Koepel een vrouwelijke raad van 11 in het leven heeft geroepen. De partners/mannen en kinderen van deze vrouwen zijn natuurlijk echte carnavalsbeesten en ontbreken op geen enkel feestje. Daardoor besloten zij zelf ook een Clubke te beginnen; “De Kouwe Kant”. Dit Clubke bestaat dus uit mannen en kinderen waarvan hun vrouw in de Raad van 11 zit of heeft gezeten aangevuld met vrouwelijke ex raadsleden.

kouwe kant

Al met al een gruwelijk gezellig Clubke met een diversiteit aan mensen die van een feestje en nog belangrijker van CARNAVAL houden. Elk jaar wordt er weer getracht een mooie wagen te bouwen om zo de optocht wat extra kleur te geven en dit gaat uiteraard gepaard met gezellige vergaderingen, bouwavonden, de optocht en vele andere excuses om samen te zijn en te genieten van en met elkaar.

kouwe kant 2

Tijdens CARNAVAL  genieten we van Krabberdonk met al zijn charmes en gezelligheid en gaan we van links naar rechts door ons mooie dorp om zoveel mogelijk te genieten van alles wat Krabberdonk ons biedt.

kouwe kant 5