Skip to content

Wie wordt de 17e ontvanger van het KrabberKleinood?

Krabberdonk – In 2021 viel de onmetelijke eer te beurt aan Adrie Vorstenbosch.  En dat was zeer bijzonder, omdat zijn zoon Dennis een jaar eerder het KrabberKleinood had mogen ontvangen. Zowel vader als zoon mogen zich nu dus trotse eigenaar van het KrabberKleinood noemen! 14 andere onmisbare en/of onzichtbare krachten gingen hen al voor. Maar wie wordt de 17e ontvanger?

Ook al zal Krabberdonks Karnaval 2022 beperking kennen het KrabberKleinood wordt uitgereikt. Het KrabberKleinood is een waardering voor iemand die achter (en soms voor) de schermen veel betekent voor het Krabberdonks Karnaval.  Met name nu is het belangrijk dat vrijwilligers hun rol vervullen.  Zoals elk jaar worden kandidaat-ontvangers aangedragen door de Krabbers en Krabberinnen. Ken je iemand die deze waardering van Krabberdonk verdient dan kun je hem/haar nomineren.  Geef voor 20 februari jouw kandidaat, met korte motivatie, door aan c.v. Krabberoetels. 
Email: gerrydekeijzer@gmail.com.

Moment van officiële uitreiking (met toepassing van geldende corona maatregelen) wordt via de social media bekend gemaakt.

Foto: Adrie Vorstenbosch, ontvanger van het KrabberKleinood in 2021.