Skip to content

Krabberdonk kijkt vooruit en kiest

Na eerdere kommunikatie van de Krabberdonkse Konsensus over niet doorgaan 11-11-bal/KUL en Scratch willen we jullie middels dit bericht verder informeren over keuzes ten aanzien van karnaval in Krabberdonk in 2022.
In overleg met de diverse Kommissies moeten we helaas mededelen dat de Krabbertuin komt te vervallen en eerder hebben we al gekommuniceerd dat Krabberklets verKast is naar 24-25-26 maart 2022.
Ook over de Karavaan hebben we helaas geen positief bericht. Een korte inventarisatie bij de bouwende klupkes heeft ons doen besluiten om dit evenement van de KrabberKalender te halen komend jaar. Teleurstellende besluiten, maar tegelijkertijd ook logische keuzes kijkend naar de verwachte termijn dat er nog beperkende maatregelen zullen gelden in onze samenleving. En in relatie tot de tijd en kosten die de diverse Kommissies nu zouden moeten besteden terwijl de onzekerheid over wel/niet doorgaan blijft, maakt dat keuzes nu onvermijdelijk zijn.

Voor een besluit van de overige evenementen op de KrabberKalender wachten we de komende persconferentie van begin januari af, maar gesprekken met bijvoorbeeld de Kollektieve KrabberKroegen verenigd in Horeca United en andere organiserende klupkes of kommissies over alternatieven lopen door.

Hou tot die tijd onze KrabberKloud en socials goed in de gaten en heb je ideeën, suggesties of vragen laat het dan weten via kwilwakwijt@krabberdonk.nl.
Wil je altijd direct op de hoogte zijn van het Krabberdonkse nieuws, via de homepage van onze website kun je je abonneren op de nieuwsbrief, het Koepelkommunikeej.

Blijf gezond, respecteer de coronamaatregelen en dan hopen we dit seizoen toch nog enigszins karnaval te kunnen vieren in Krabberdonk, desnoods aachterstevurre!

Bestuur Krabberdonkse Koepel