Skip to content

Karnaval is aan de KrabberKroegen

We horen het de Krabberdonkse Karnavalsliefhebber al denken na de laatste persconferentie: Nu de coronamaatregelen wat versoepeld zijn, is er wellicht toch nog iets mogelijk met karnaval…?!”

Een begrijpelijke gedachte, maar zoals eerder aangegeven in ons bericht ‘Krabberdonk Kancelt’, wordt er vanuit de Krabberdonkse Koepel niets officieels georganiseerd; er is immers ook geen Prins en de voorbereidingstijd voor alle ceremoniële evenementen die normaliter zouden plaats vinden is veel te kort.

Het is dus aan de ondernemers van Horeca United en aan Litserborg zelf om, binnen de beperkingen van de coronamaatregelen, te kijken welke mogelijkheden er zijn.
Het alternatieve digitale programma wat Litserborg in samenwerking met Stichting HELD en videoteam De Donk had aangekondigd, is na de recente versoepeling geannuleerd.

Het advies aan alle Krabbers, Krabberinnen en KrabberKids is dus om de (social) media-kanalen van Kollektieve KrabberKroegen van Horeca United en Litserborg in de gaten te houden.