Skip to content

De Herremenie

Harmonie Wilhelmina doet het dit jaar ‘wè anders’!  Op vrijdag 4 maart en zaterdag 5 maart is de residentie van Prins Kok d’n Urste omgetoverd tot een Oeteldonks paleis. Hoezo Krabberdonk op zunne kop?  Trek un Rood, Wit, Geel pekske aon en zurreg dé Uwes d’r bij bent!  Het worden weer twee prachtige avonden.

Op vrijdagavond 4 maart is de theateravond met veel muziek en verrassende artiesten waaronder de bekende tonprater Ad Vermeulen uit Chaam. De entree prijs voor vrijdag is € 11,-.

Zaterdagavond 5 maart is het Herremenie Party House met als vanouds plezier, vertier, feest en veel muziek. De entree prijs voor deze avond is € 33,-. Wijn, bier en fris zijn deze avond inclusief.

Unne grote bek

Voor één keer mag het: zorg dat je op zaterdag ‘unne grote bek’ hebt. Een jury met echte Bossche roots zal bepalen wie de grootste Bossche bek heeft en naar huis gaat met de prijs.

Kaartjes

De voorverkoop start op zondag 20 februari tussen 12:00 en 14:00 uur bij Boer Goossens. Kaarten kunnen nu al per email besteld worden bij herremenie@home.nl of bel 073-5942986. Na de voorverkoop zijn de kaarten verkrijgbaar bij Boer Goossens, zolang de voorraad strekt.

Bedankt!Herremenie Party House kan alleen georganiseerd worden dankzij de gulle giften van onze sponsoren en de hulp van veel vrijwilligers. Daarmee kunnen wij een groot gedeelte van de onkosten dekken en de toegangsprijs voor het publiek, zowel op vrijdag als op zaterdag, beperkt  houden. Wij danken alle vrijwilligers, sponsoren, de Koepel en vooral u als gast voor uw bijdrage aan de totstandkoming van dit prachtige feest. Harmonie Wilhelmina wenst iedereen een fantastisch carnaval toe!