Herremenie Party House

Herremenie Party House Draait door!?

Speciale gasten: Rob Scheepers, Chris van Grinsven en Dj DiVasco

 

Den Dungen – Op vrijdag en zaterdag met carnaval presenteert Harmonie Wilhelmina weer twee spetterende avonden met als thema Herremenie Party House Draait Door!?

 

Wie kent ze niet:  Matthijs van Nieuwkerk, zijn tafelheren, de felle interviews, mooie muzikale fragmenten en… de Jackhalzen in De Wereld Draait Door. Doordraaien? Dat kunnen wij ook, maar dan wel in Krabberdonk. We maken er weer twee prachtige carnavalsavonden van.

 

Vrijdagavond 17 februari is de theateravond. Centraal staat het repertoire van de Harmonie. Ook treedt de populaire tonproater Rob Scheepers op. We starten om 20:11 uur. De toegangspijs is € 11,00.

 

Kleed je in de kleurencombinatie Zwart Rood en Wit of als een persiflage op de tafelheren van De Wereld Draait Door zoals Marc Marie Huijbregts, Jan Mulder, Yvon Jaspers en ga zo maar even door. Kom naar dit grote feest op zaterdag 18
februari naar HPH Draait Door Party met zanger Chris van Grinsven en ons lokale talent DJ DiVasco. Toegangsprijs is € 33,00 (wijn, bier, fris inclusief).

 

De verkoop start op 22 januari bij Boer Goossens tussen 11.30 en 14.00 uur. Daarna zijn de kaarten te koop bij Boer Goossens of te bestellen via herremenie@home.nl, 073-5942986.

 

Herremenie Party House kan alleen georganiseerd worden dankzij de gulle giften van onze sponsoren en de hulp van veel vrijwilligers. Daarmee kunnen wij een groot gedeelte van de onkosten dekken en de toegangsprijs voor het publiek beperkt houden. Harmonie Wilhelmina bedankt alle vrijwilligers, sponsoren, de Koepel en vooral u als gast voor uw bijdrage aan de totstandkoming van dit prachtige feest.