Krabberdonk presenteert….

Het thema komend karnavalsseizoen is Krabberdonk Aachterstevurre, maar ondertussen gaan we wel flink vooruit. Want achter de schermen is er in het afgelopen anderhalf jaar veel gebeurd binnen de Krabberdonkse Koepel. Met vele bestaande èn nieuwe KrabberKanjers hebben we karnaval in Krabberdonk opgefrist en zijn er nieuwe initiatieven ontplooid waar je de komende tijd meer over kunt lezen via de KrabberKloud, onze nieuwe website die op 13-11 live gaat. Maar ook vóór de schermen is behoefte aan een opfrissing. Want na 44 jaar heeft onze KrabberKommunicator van het eerste uur Mark Minkels aangegeven dat hij graag zijn microfoon overdraagt aan een volgende generatie. Ben òf ken jij die vlotte presentator of presentatrice die het leuk vindt om karnavalsevenementen in Krabberdonk te voorzien van kommentaar bij bijvoorbeeld de onthulling van de nieuwe prins en jeugdhoogheden tijdens 11-11-bal of bij de KrabberKaravaan, meld je dan aan voor deze leuke rol via kommunikatie@krabberdonk.nl. Jouw stem telt dus echt in Krabberdonk😉. Ervaring is gewenst, maar zeker niet vereist, want via Mark zorgen we natuurlijk voor tips, begeleiding en een soepele overdracht, want wij gaan Kollektief vur karnaval in Krabberdonk!

Alvast dank voor de aanmeldingen e/o suggesties.

De Krabberdonkse Kommunikatie Kommissie