Wie o Wie ontvangt in 2021 het KrabberKleinood?

Ook al zijn er nu veel Krabberdonkse Carnavalsactiviteiten afgelast, toch zijn er Krabbers en Krabberinnen die achter de schermen een grote bijdrage leveren of geleverd hebben aan ons Feest der Feesten. 

Ieder jaar wordt, tijdens het  Krabberdonks Open Bloes Festival,  het KrabberKleinood uitgereikt.  Al vanaf 2005 draagt c.v. de Krabberoetels zorg voor de organisatie.
Normaal “ wordt in de KrabberKoerant een oproep gedaan om kandidaten te nomineren. Omdat de  KrabberKoerant dit jaar pas één week voor Carnaval verschijnt is de tijd te kort om alles in goede banen te leiden. Daarom bij deze het verzoek aan allen om kandidaten te nomineren. Dat mag een individu zijn maar ook een groep personen die zich belangeloos, achter de schermen, inzetten voor ons Krabberdonks Carnaval.  Heb je iemand of een groep in gedachten die deze speciale waardering van Krabberdonk verdienen laat het dan even weten. Graag vóór 30 januari even doorgeven aan Wim Pijnenburg  waam.pijnenburg@gmail.com  of 06-53400651.  Een korte motivatie wordt zeer gewaardeerd.

Bij voorbaat onze grote dank.

C.V. de Krabberoetels.