Scratch en ScratchXXL

Het jeugdcarnaval in Scratch is al jaren een begrip in Krabberdonk, maar ook ver buiten de grenzen en dus ook dit jaar is en blijft dit als vertrouwd. Maar we hebben wel een nieuwe attractie in Scratch waarmee we de grenzen voorbij kunnen!!!
Naast dat we al jaren een spetterend avondprogramma neerzetten, hebben we dit jaar ook in de middagen voor wat extra acts gezorgd. Wat kun je allemaal verwachten in Scratch:
Op zondagmiddag is er een heus kinder-popconcert m.m.v. Jelle. Speciaal voor het kindercarnaval heeft Jelle zijn repertoire aangevuld met feestnummers zoals “Het dondert en het bliksemt” en “Laat maar waaien”.
Maandagmiddag is de Max Kindershow er voor de kleinste carnavallers. Ook hebben we kunnen regelen dat Elsa en Olaf langs komen. Na hun avonturen in Frozen 2 komen ze gezellig carnaval vieren bij Scratch en kan iedereen met ze op de foto.
En op de laatste dag, de dinsdagmiddag is natuurlijk weer de vertrouwde frikandellen party, maar deze keer is die omgedoopt in een internationaal feestje, Krabberdonk is namelijk grenzeloos dit jaar! Niet alleen de frikandellen komen langs, maar er zijn verschillende hapjes van buiten de Nederlandse grenzen.
Jong en oud is dus weer van harte welkom om carnaval te komen vieren. Samen gaan we grenzeloos uit ons dak.

Natuurlijk hebben we dit jaar voor ScratchXXL ook een groots programma. Op zaterdagavond hebben we niet 1, niet 2, maar zelfs 3 artiesten! Zorg dat je er bij bent!!!
Dit is ons eigen ScratchXXL Festival met een vette line-up: Fatguys, Skoften Sloopservice en als afsluiter Hak op de tak!!
Zondagavond komen Buren van de Brandweer naar Scratch XXL. Het enige wat nog zal worden aangetroffen na een optreden van Buren van de Brandweer zijn uitgefikte speakers, smeulende dansvloeren en doorgebrande sneakerzolen.
Op maandagavond komen de PartyfrieX. Hun debuutsingle “Allemaal Voor Jou” was direct een knaller en sindsdien zetten ze vele feesttenten volledig op zijn kop. Later op de avond staat DJ Dr. Rude op het podium. Hij is altijd klaar om een ​​feest te genezen dat op het punt staat een flatliner te worden, of je gewoon nòg beter te laten voelen: Dr. Rude is het antwoord op al je vragen.
Max zal met zijn Afterparty ScratchXXL nog één keer buiten zijn grenzen laten gaan.
Wil je ook naar onze fantastische feesttent komen, bestel dan nu al je kaarten via www.scratchdendungen.nl of haal ze bij onze voorverkoopadressen in Den Dungen, Sint-Michielsgestel en Berlicum (zie website)

Scratch is te vinden in de tot partytent omgebouwde sporthal “de Misse “ aan het Jacobskamp Den Dungen op 22 tot en met 25 februari 2020.