Scratch bestaat 11 jaar!!!

Voormalig prins Toine Kooijmans en zijn toenmalige adjudant Harrie van Alebeek hebben tijdens hun ambtsjaar, 12 jaar geleden, vastgesteld dat er te weinig carnavalsvertier was voor de jeugd in Krabberdonk. Zij zijn daar op in gesprongen en met een groep enthousiaste vrijwilligers gestart met Scratch. Dus we hebben wat te vieren, we bestaan namelijk 11 jaar. En omdat we een jubileum hebben willen we dit jaar extra groot uitpakken met ons programma.

Naast dat we al jaren een spetterend avondprogramma hebben, hebben we dit jaar ook in de middagen voor wat extra acts gezorgd. Op zondagmiddag is er een heuse kindershow en voor de meegekomen ouders komt Geen Stempel langs. In 2018 wonnen zij nog een Party Award. Ook komt het populaire Paw Patrol langs om met de kinderen op de foto te gaan. Dan is er op maandagmiddag een kinder-popconcert m.m.v. Jelle. Speciaal voor het kindercarnaval  heeft Jelle – bekent van zijn optredens tijdens het Negen Pleinen Festijn in De Efteling – zijn repetoir aangevuld met feestnummers zoals “Het dondert en het bliksemt” en “Laat maar waaien”.

Natuurlijjk hebben we dit jaar voor Scratch XXL ook een groots programma.
Op zaterdagavond komen de jongens van STUK. STUK timmert sinds 2015 hard aan de weg. Waar ze op YouTube onder de naam StukTV domineren met ruim 1,6 miljoen abonnees, zijn ze ook in het festival en het club circuit naam aan het maken. Met ruim 250 shows op de teller staat dit ervaren trio bekend om hun energieke liveshows met een hoog party-gehalte.

Zondagavond houden we een Après-ski avond die door Marco Kraats een extra sfeervol tintje gaat krijgen. Hij is onder ander bekend van de feestversie van “Mag ik dan bij jou”.

Op maandagavond komt niemand minder dan Snollebollekes naar Scratch XXL. Wie kent hun hits niet; “Vrouwkes” werd in 2013 verkozen tot “Partyhit of the Year” en won de BumaNL Award voor Beste Single,“Snollebolleke” die de geschiedenis is ingegaan als de carnavalskraker van 2014! en de knaller “Links Rechts” is nog steeds één van de hoogtepunten van menig festival! Kan je niet meer naar de uitverkochte concerten in het Gelredome komend voorjaar. Kom dan feesten in Scratch XXL.

Het programma is voor je uitgerold, de voorbereidingen lopen op rollekus, nog een paar weken en we rollen weer met z’n allen richting Scratch.

Bestel nu al je kaarten via www.scratchdendungen.nl of bij onze voorverkoopadressen in Den Dungen, Sint-Michielsgestel en Berlicum (zie website)

Scratch is te vinden in de tot partytent omgebouwde sporthal “de Misse “ aan het Jacobskamp Den Dungen.