Halfvasten (en een beetje) in Krabberdonk

Krabberdonk was uit de Kunst!! En hoe. Carnaval zit er inmiddels alweer een paar weken op. Om nog eens gezellig na te praten, organiseert de Krabberdonkse Koepel, wat later dan gebruikelijk, Halfvasten (en een beetje) op zondag 20 maart a.s. in de Majorcabar vanaf 14.11 uur.

Vrijwilligers bedankt!

Ook dit jaar hebben weer vele enthousiaste mensen vrijwillig de handen uit de mouwen gestoken om carnaval in Krabberdonk mogelijk te maken. Daarom nodigt de Krabberdonkse Koepel speciaal iedereen uit die zich hiervoor op een of andere manier heeft ingezet om deze middag ook aanwezig te zijn.

Thema 2017!

Zoals al sinds enkele jaren gebruikelijk is, zijn er ook nu weer speciale bierviltjes uitgereikt waarop suggesties voor het nieuwe thema konden worden ingevuld. En er is weer volop gereageerd! Tijdens deze middag wordt het winnende thema bekend gemaakt en is er  uiteraard weer de traditionele prijs voor de winnende inzending!

Het zal vast en zeker een gezellig feestje worden met medewerking van We Heur ik ?!
Iedereen is welkom en de toegang is gratis