Nieuwe (jeugd)prins(es) Krabberdonk bekend!

Op zaterdagavond 8 november vond in Krabberdonk, voor de 46e keer, het 11-11 feest plaats. Dit jaar op een nieuwe en verrassende wijze in het KUL-kaffee van Boer Goossens. Na een inleidend filmpje werd de nieuwe Prins en Adjudant van Krabberdonk bekend gemaakt. Prins Willem zwaait samen met zijn Adjudant Gradus de scepter over Krabberdonk 2015. In het dagelijkse leven ook wel bekend als Wim Pijnenburg en Gerry de keizer. Samen met de 14 dames van de raad, die dit jaar de naam “Vlinderkus” gekregen hebben, gaan zij er een mooi carnavalsjaar van maken. Want zoals het thema al aangeeft, “Krabberdonk gift oew vleugels”.
Vervolgens werd de nieuwe jeugdraad voorgesteld en tijdens een spannende presentatie werden de nieuwe jeugdhoogheden bekend gemaakt. Jeugdprins Julius, Jeugdprinses Britt en Jeugdadjudante Lise. Dit enthousiaste trio en de jeugdraad zullen nog vaak in Krabberdonk, maar soms ook daarbuiten, te zien zijn en ze hebben er zin in.
Na alle officiële speeches, bekendmakingen en installaties kon de KUL, Krabberdonks Unieke Liedjsesfestival, beginnen. Het inmiddels volgestroomde Kul-Kaffee heeft genoten van diverse spetterende optredens. En na druk beraad van de 3 juryleden, is als winnaar de Vlinderkus, uit de bus gekomen.hoogheden KUL 2