KUL 2014

Beste Muzikale Karnavalsvrienden en -vriendinnen,

We gaan er weer voor……. De opening van Carnavals seizoen 2014/2015

kul 2014KUL 2014 zal dit jaar plaats vinden op zaterdag 8 november bij “Boer Goossens”. Graag nodigen we jullie uit deel te nemen aan ons eigen Krabberdonkse Liedjesfestival voorafgegaan door de bekendmaking van Prins en Jeugdprins en hun gevolg. Dit jaar heeft KUL zelfs een extra feestelijk randje: nl. het 11-jarig jubileum van OP ONS ÈGE. Bijzonderheden hieromtrent volgen  nog….

Wij hopen dat op 8 november weer diverse kappellekes en andere groepen de “Muzikale Strijd” aanbinden om de FRANS MULDERS trofee!!!! Inschrijven kan tot 1 november, maar als je het nu al weet……

Een aantal “Krabberdonkse Artiesten” heeft al toegezegd deel te nemen maar ook jullie zijn van harte welkom. Eigen muziek en tekst is prima, maar ook bestaande nummers met eigen tekst zijn geen probleem volgens de vakkundige jury. De deskundige en onpartijdige jury zal dit jaar bestaan uit:

  • Erna Kouwenberg.
  • Willem van der Pennen
  • Jan van de Westelaken.

Begeleiding door een orkestband of een kapel; het kan en mag allemaal. Wie gaat er dit jaar strijken met de eer van het beste Krabberdonkse Karnavalslied?

Opgave voor deelname via info@boergoossens.nl onder vermelding van OPGAVE KUL 2014. Graag ontvangen wij minimaal een week vooraf ook de tekst van jullie  nummer en (eventueel) de muziek. Voor de presentatie is het wel leuk te weten wie de tekst of muziek heeft geschreven en wie er gaat zingen…. Informatie over soundchecken en het reglement worden je  toegestuurd.

We willen de deelnemers wijzen op de  mogelijkheid om een VIDEO-clip op te nemen in samenwerking met Videoteam De Donk. Deze clip wordt dan tijdens het optreden met KUL afgespeeld. Voor informatie bel naar Jan van Breugel tel. 073-5941496.