Prins Arthur en Adjudant Germ bedanken jullie voor de fantastische carnaval 2014

Beste allemaal,

Wij, Prins Arthur en Adjudant Germ willen jullie nogmaals bedanken voor een fantastische carnaval 2014. Oost, West, Krabberdonk Best was een fantastisch thema, het is immers overal goed, maar nergens beter als bij ons!

Wij willen graag alle vrijwilligers die op wat voor manier dan ook betrokken zijn bij de organisatie van de Krabberdonkse carnaval bedanken voor hun enorme inzet. Ook mede door de tomeloze inzet en betrokkenheid van de mensen van de koepel en de organisatie rondom de Scratch, is deze carnaval weer een succes geworden, dit is iets waar jullie allemaal trots op mogen zijn.

Een speciaal woord van dank aan onze Donkvrouwen die overal hun bijdrage hebben gegeven voor een geweldig uitbundig feest!

En last but not least, om in de trend van de troonrede te blijven, keuzeheren van Krabberdonk hartstikke bedankt, anders hadden Germ en ik dit niet mogen ervaren!

prins arthur en adjudant germ