Oh, Oh Cherso

Oh, Oh Cherso gaat draaien op het Maaskantje!

Twee succesvolle programma’s/ films komen bij elkaar. Het Maaskantje, het terrein van de New Kids en de draai
locatie van zowel de eerste film New Kids Turbo als de nieuwste New Kids film Nitro is ook door Oh, Oh Cherso gespot. Op zaterdag 20 februari gaat ook Oh, Oh Cherso draaien op het Maaskantje. Dit gaat vast “Dynamite” opleveren!

The New Kids verdedigen hun Maaskantje, jonguh, altijd met grove middelen. Zij hebben tot nu toe nog niet gereageerd op het
bericht dat het Maaskantje bezoek krijgt van Oh, Oh, Cherso. Wat staat er namelijk te gebeuren. Oh, Oh Cherso gaat draaien op het Maaskantje! Hoe zo jonguh? Tony Star, alias Sterretje, in de real life soap Oh, Oh Cherso, komt draaien als Dj in The Scratch, het
jeugdcarnaval van Maaskantje, Den Dungen en omgeving. Nu hebben we met de Scratch een kleine traditie opgebouwd met The New Kids. De laatste jaren brengt een van de hoofdrolspelers van The New Kids, Tim Haars alias Gerrie van Boven, regelmatig een bezoek aan The Scratch en dan draait ook hij als DJ en deelt hij handtekeningen uit. Dat is natuurlijk helemaal te gek en we hopen dat hij,
ook dit jaar weer komt. The Scratch draaide daarom vorig jaar op de Turbo en dit jaar draaien we natuurlijk op Nitro  Power, want dit jaar is het thema ” ’t drèjt in Krabberdonk”! Reden te meer om op zaterdag met carnaval DJ Tony Star uit te nodigen en zijn repertoire te laten draaien. DJ Tony Star draait vooral dance muziek waarbij er natuurlijk ook  volop geScratcht gaat worden. Daarnaast zorgt onze vaste Dj Tom voor de carnavals noot .The Scratch zorgt voor de veiligheid en een strak deurbeleid en er wordt natuurlijk geen alcohol geschonken onder de 16 jaar.
Dus kom zaterdag met carnaval in Oh, Oh Cherso Stijl en we maken er een grandioos feest van.

Voor deze avond kun je kaarten (polsbandjes) kopen voor € 5, – bij Drogisterij Dio en Cafetaria ’t Hofke of voor € 7,50 aan de kassa. Ben er op tijd bij want op=op!  Bij The Scratch is iedereen welkom, jong tot “oud”.
Tot dan Jonguh! (meisjes zijn natuurlijk ook welkom)