Prins Kok d’un Urste & adjudant Jannus & Prins Marvin, prinses Madé & adjudante Marissa

Ben Kok is de nieuwe prins van Krabberdonk. Dat is zaterdag 13 november bekend gemaakt tijdens het Krabberdonks Unieke Liedjusfestival (KUL). Het komende carnavalsseizoen zwaait hij als Prins Kok d’n Urste samen met zijn adjudant Jannus (Jan Minkels) de scepter over Krabberdonk. Kok en Minkels zijn echte carnavalsvierders. Kok organiseert al een aantal jaren het Krabberdonks Unieke Liedjusfestival en samen met Minkels is hij tijdens carnaval steevast in Den Dungen te vinden. Krabberdonk heeft ieder jaar een nieuwe prins. Hij wordt gekozen door een kiescommissie. Zijn naam en de naam van de adjudant worden tot het laatst toe geheim gehouden. Ook voor de kinderen van de jeugdraad was zaterdag een spannende dag. Zij hoorden wie was uitgeloot om prins, prinses en adjudant te worden. Marvin Steenbakkers kwam als jeugdprins uit de bus. Samen met prinses Madé Langenhuysen en adjudante Marissa van der Doelen is hij komend carnaval hét gezicht van de jeugdraad, met de Scratch als jeugdhonk. De bekendmaking van de nieuwe prins ging gepaard met het liedjesspektakel KUL. Dungense muziekclubs streden met eigen nummers om de hoofdprijs. De jeugdband Pride boeide het publiek en won met een stevig carnavalsnummer.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.