Krabbertuin

Veel belangstelling voor eerste editie Krabbertuin in Den Dungen

Krabberdonk heeft er een nieuw evenement bij: de Krabbertuin. Op zaterdag 23 januari genoot een uitverkochte zaal van en gezellige en ongedwongen middag met muziek, sketches en voordrachten.

De Krabbertuin is tot stand gekomen door de inzet en medewerking van tientallen enthousiaste Dungenaren. Vrijwilligers van onder andere de KBO en KVO namen de organisatie op zich. Het evenement is opgezet voor een wat ouder publiek, dat kon genieten van Henri d’n Booy die grappige anekdotes vertelde over vruuger. Ook waren er optredens van tonproater Huub Goossens en het duo Silence (Lenneke Blokx en Simone Romeijnders). Verrassend was het interview met koster Antoine Geeris, die achter de schermen veel werk verzet voor de parochie. En natuurlijk was er veel muziek van Dungense clubkes en muziekanten. Voor de organisatie is de grote belangstelling een mooie drive om volgend jaar weer met een gevarieerd en aansprekend programma te komen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.