Boerenmoesavond 17 oktober

De eerste ‘opwèrmer”voor het komende Krabberdonkse carnavalsseizoen nadert snel. Op zaterdag 17 oktober is er in café De Linden de Boerenmoesavond. Het wordt een informele, gezellige avond voor iedereen die zich inzet om van carnaval een Dungens gemeenschapsfeest te maken. De bedoeling is om mensen te bedanken voor hun inzet bij het carnaval, afscheid te nemen van vertrekkende en kennis te maken met nieuwe leden van de diverse commissies, bestuur, etc. Het bekendmaken van de nieuwe prins, adjudant, raadsleden en jeugdprins en –raad gebeurt tijdens het Krabberdonks Unieke Liedjesfestival op 14 november bij Boer Goossens.

De Boerenmoesavond op 17 oktober begint om 20.30 uur bij De Linden.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.